ERMITAJ BEAUTY

_
Изключително луксозният Център за красота Ермитаж Бюти се намира в сърцето на София. Центърът предлага на своите клиенти разнообразие от висококачествени процедури, луксозна обстановка, приветлива атмосфера и екип от професионалисти с дългогодишен опит! Тук красотата царува. Това е център, в който ще се почувствате истински специални!

НАШИЯТ ЕКИП

_

Филип

Представяме Ви нашият прекрасен кинезитерапевт Филип! Постоянните ни клиенти го познават и се оставят с доверие в неговите ръце!

Добри

Един от най-добрите в Ермитаж Бюти Логистик е Добри! Веднъж ако попаднете при него , ще се пристрастите за още много пъти! Умее всички терапии еднакво перфектно!

Ники

Ако някой внася спокойствие, хармония и уютна атмосфера в Ермитаж Бюти, това без съмнение е кинезитерапевт Ники! Любимец и на клиенти и на колеги, всяка СПА процедура се превръща в неповторима емоция!

Ани

Познавате ли Ани? Тя също е незаменима част от екипа на Ермитаж Бюти Логистик! Винаги усмихната и позитивна, точна и прецизна, тя е истински професионалист!

Силвия

Дипломиран висококвалифициран специалист по Китайска медицина, иглотерапевт, който на всяка болка знае билката и ще донесе гарантирано облекчение е Силвия! Нейните ръце Ви уверявам са вълшебни!

Ивана

И… нашата красива Ивана ! Много емоционална, много усмихната и винаги бодра, неуморна и отзивчива! Ивана ще ви подари най-добрите СПА процедури и разбира се чудесни антицелулитни IPG терапии!