Бирена SPA терапия (140 минути)

_
За един човек 200 лв.
За двама 360 лв.

Терапията включва:

• Джакузи с бира (50 минути), плюс халба с жива бира (300мл);
• Нанасяне на ексфолиант за тяло (15 минути);
• Релаксиращ масаж на цяло тяло (60 минути);
• Релакс зона (15 минути).

Тази оригинална SPA процедура е основана на уникалните качества на бирената мая. Бирената вана представлява голямо джакузи, пълно със смес от билки, минерална вода и тъмна бира. Най-полезна и благотворна е живата бира, ферментирала в продължение на 90 дни, за да се получи естествена газираност без консерванти и катализатори. Температурата е близка до или малко над телесната – 36 – 39 градуса.
Букетът от добавените във ваната лечебни билки регенерира кожата. Смята се, че бирените вани имат и лечебно действие. Въглеродът от естествената бирена ферментация действа отлично на кожата, но също така стимулира кръвообращението и подобрява образуването на биологично активни вещества. По време на терапията постепенно се активизира сърдечната дейност, ускорява се детоксикацията, отпускат се мускулите и се укрепват ставите.
Биреният квас съдържа целия комплекс витамини от група B (особено богат е на B1, B2 и B3 – PP), важни за организма аминокиселини, протеини и въглехидрати. Лабораторно доказано е, че в умерени количества хмелът възпрепятства вирусни инфекции. Влизащата в състава на бирата въглеродна киселина влияе благотворно на кръвообращението, дихателните и сърдечните функции. Растителните съставки улесняват обмяната на веществата и повишават способността на кръвта да улавя вредните оксиданти (свободни радикали). По този начин се забавя стареенето на клетките и се предотвратява натрупването на мазнини. Не на последно място е фосфорната киселина, която понижава нивото на хомоцистеина в кръвта и намалява риска от инфаркт.
Резултатът е успешно активиране на имунната сила на организма и стопиране на възпалителните процеси. Бирената вана отлично повлиява централната и вегетативната нервни системи. При кожни заболявания положителната промяна настъпва още след първата вана. Подходяща е за лечение на псориазис, акне, целулит, заболявания на нервната система и стрес.

Като лечебно средство хмелът се използва за лечението на различни заболявания:
• На кръвоносната система – при анемия, пречиства кръвта;
• На сърдечносъдовата система – при сърдечни заболявания и гръдна жаба;
• На нервната система – при климактерични нервни оплаквания, алкохолен делириум, хистерия, безсъние, нервна възбуда, чувство на безпокойство, нервно разстройство и невралгия – успокоява и намалява чувствителността при болка.
Удоволствието е гарантирано! След 30 минути в бирена хидромасажна вана и с халба бира в ръка, човек се чувства освежен и тонизиран, освободен от напрежението, умората и стреса.
Когато това изключително удоволствие се съчетае с пилинг, масаж и релакс, то вие сте истински ценител на здравето и удоволствието! А Център за красота Ермитаж Бюти ще ви каже наздраве!