Антицелулитен масаж с LPG Lipo M6 на цяло тяло

_

Цена:
1 мострена процедура (20 минути) 30 лв.
1 процедура (30 минути) 55 лв.
1 процедура (40 минути) 60 лв.
10 процедури (по 35 минути) 460 лв.
10 процедури (по 45 минути) 520 лв.

Повече за процедурата:
LPG масажът ще реши проблемите с излишните мазнини. Апаратът е патентован в борбата с целулита. Балансът между продукцията и разграждането на мазнини е естествен процес в мастните клетки. Въпреки перфектния здравословен начин на живот обаче, процесът на натрупване на мазнини се увеличава с времето. Затова дори и най-известните звезди използват LPG за премахване на целулита и мазнините.

Как действа

При LPG масажа патентованата механична стимулация на ролките на апарата реактивира процеса на разграждане на мазнини чрез дълбоко дразнене в ядрото на мастната клетка. По този начин се активира метаболизмът ѝ. LPG масажът е отличен метод за борба с целулита. Техниките Roll-in, Roll-out и Roll-up представляват патентовано въртене на ролките на апарата, като по този начин се обработват желаните зони. Всяка зона се обработва с определена програма – дренаж, стягане, скулптиране или оформяне.

Какви са резултатите
При LPG масажа мазнините се освобождават по-лесно, фигурата е видимо по-оформена, излишните натрупвания ги няма, особено тези, от които винаги сте искали да се отървете. Процедурата увеличава разграждането на мазнини с до 70% и спомага за стягането на кожата след раждане, като активира фибробластите и усилва поддържащата мрежа от колагенови и еластинови нишки, което тонизира и стяга кожата. Ето защо LPG масажът е ефективен за премахване на корема след раждане.

Може ли да се правят процедури с LPG след раждане
Процедурите с LPG са подходящи да се правят след бременност и раждане. Ефектът от процедурите е свързан със стягане на кожата на корема и намаляване на подкожните мазнини. Попитайте кинезитерапевта кога е най-подходящото време да започнете LPG процедури след раждане. За по-силен ефект върху отпуснатата кожа се препоръчва в допълнение тренировка с Power Board.

Колко често се препоръчва да се правят процедурите с LPG
Процедурите с LPG се правят 2 – 3 пъти в седмицата, като обикновено 10 – 15 сесии са достатъчни за постигане на оптимални резултати.

На голо ли се правят процедурите с LPG
Не, LPG процедурите се правят върху трико, което е изработено специално за процедурите и осигурява комфорт и хигиена.

Болят ли процедурите с LPG
Не, процедурата с LPG не е болезнена. На местата с локални натрупвания и задръжка на течности се усеща лек дискомфорт, който отминава с течение на процедурите.

С какво могат да се съчетават процедурите с LPG
Спортът и хранителният режим към LPG процедурите могат да ви помогнат да постигнете отлични резултати, които в повечето случаи са с 50 – 100% по-добри от тези, които се постигат ако не внимавате какво хапвате и не се движите. Можете да съчетаете LPG процедурите с процедури Power Board и апаратен лимфен дренаж. По този начин ще се активират процесите на разграждане на мазнините и ще се дренира тялото.