1 минута третиране на целулит с апарат BTL Unison на зона по избор

_

Цена: 15 лв.
Пропоръчителна продължителност за максимален ефект:
• корем – 5 минути;
• бедро – 12 минути;
• 1/2 седалище – 9 минути;
• горна част на бедро – 12 минути;
• вътрешна част на бедро – 7 минути;
• паласка – 7 минути;
• вътрешна част на ръка – 5 минути.

Повече за BTL Unison:
С тази комбинация ще разрушите целулита, ще стопите мастните клетки, като по естествен начин ги изхвърлите от организма и ще стегнете отпуснатата кожа.

Как действа?
Радиочестотните вълни достигат до мастните натрупвания, в резултат подкожният мастен слой се загрява като действието е директно върху мастните клетки. Веднъж освободени от фиброзните им капсули те попадат в кръвния и лимфен поток, а оттам отпътуват за преработка в черния дроб. По този начин организмът естествено се освобождава от излишните мазнини. Едновременно с изхвърлянето на мастните клетки, радиочестотата повдига и стяга отпусната кожа. UNISON е единственият апарат, които третира всички 5 причини за образуването на целулит. Подходящ е за всички фази на целулита и всеки тип тяло!

Зa кого е подходящ BTL UNISON?
BTL UNISON е идеален за всеки, търсещ неинвазивно намаляване на целулит и цялостно подобряване вида на своята кожа. Подходящи за третиране са ръцете, бедрата, коремът и задните части.
Колко дълга е терапията? Колко сесии са необходими?
Според нуждите ви ще бъде изготвен персонален терапевтичен план. Обикновено са нужни 4 процедури, разпределени през седмица. Самата терапия отнема около 20 минути в зависимост от третираната зона.
Какво е усещането по време на процедура? Болезнено ли е?
Терапията наподобява масаж с горещи вулканични камъни, допълнен от интензивни, приятни механични вибрации. Релаксиращата процедура се извършва в легнало положение.
Колко бързо ще видя резултати? Необходимо ли е време за възстановяване?
Подобрение се наблюдава още след първата терапия. Поради липсата на възстановителен период можете да се върнете към ежедневието си веднага след процедурата.
Комбинираното действие на шоковите вълни с радиочестота е всичко, от което се нуждаете за извайване на съвършен силует!