Отслабваща и антицелулитна терапия „3 в 1“ на корем, талия, ханш, цели бедра, седалище и колене

_

Цена:
1 процедура 80 лв.
10 процедури 600 лв.

Терапията включва:
• Ръчен антицелулитен масаж с антицелулитен гел (25 – 30 минути);
• Скулптуриращ лимфодренаж (15 – 20 минути);
• Нанасяне на глинена маска с термо ефект за максимален отслабващ резултат (30 минути).

Повече за процедурите:
Ръчен антицелулитен масаж с антицелулитен гел
Служи за премахване на подкожния слой мазнини, натрупани под формата на портокалови целулитни образувания. Методът има подчертан козметичен и естетичени здравословен ефект. Извършва се с помощта на специални техники и антицелулитни масла.
Най-известният метод за третиране на целулита е мануалният масаж. Именно с негова помощ се осигурява кръвоснабдяването на тъканите. Новодошлата кръв подпомага изгарянето на мазнините, носи свежи хранителни съставки, а от друга страна – разбива мастните натрупвания и осигурява разнасяне на лимфните задържания. За да има по-голям ефект от антицелулитния масаж, е много важно засегнатите зони след това да бъдат подпомогнати от лимфодренаж.

Склуптиращ лимфодренаж
Тази стъпка е изключително важна, тъй като с помощта на лимфодренажен уред се извеждат от организма разбитите и третирани мазнини.

Глинена маска с термо ефект
Активният антицелулитен комплекс съдържа минерали, минерални соли и елементи, йод, витамини и фолиеви киселини, има липолитично действие, регулира капилярната пропускливост, регулира циркулацията в засегнатата тъкан, елиминира отоците, абсорбира токсините и дълбоко пречиства организма, бързо възстановява съединителната тъкан. Eмулсията за цялостно отслабване с високо-технологичен комплекс за изгаряне на мазнини активира хидролизата на триглицеридите и има мощно липолитично, антицелулитно и стимулиращо действие.
Редуващите се 3 различни терапии взаимно се допълват и както
въздействат на мастните депа, така и ги извеждат от организма

Детоксикиращата и стягаща маска е с активни съставки от розмарин, хвойна и лавандула, които ускоряват микроцилкулацията, елиминират задържаните течности и прочистват организма от токсини.
LTS формулата на липоатакуващата маска ефективно стопява мазнините като има преоформящо и тонизиращо действие. Богата комбинация от фосфатидилхолин бръшлян, известен със свойствата си да топи мазнини, див кестен, който тонизира тялото и предотвратява появата на нови мастни натрупвания.