Поставяне на 1мл френски филър хиалуронова киселина Perfecta – на устни или лицев контур 599лв.

Повече за процедурата:

Един от главните компоненти на съединителната тъкан на кожата е хиалуроновата киселина (мукополизахарид, който организмът сам синтезира). На науката е известна нейната удивителна способност да задържа огромно количество влага, хиляди пъти надвишаващо собственото ѝ тегло. Основната ѝ роля е да хидратира кожата в горните клетъчни слоеве, да укрепи съпротивителните ѝ сили и да изглади приятно повърхността. За съжаление, с напредването на възрастта кожата губи част от хиалуроновата киселина, колагена и еластина, което значително влошава качествата ѝ.
В дерматологията хиалуроновата киселина се използва за различни естетични корекции и е най-популярният дермален пълнител, високо биосъвместим, одобрен от FDA (Агенцията за храните и лекарствата на САЩ). С нейна помощ се постига дълготраен ефект на подмладяване на кожата и натурална красота.

Поставянето й е безопасна и безболезнена манипулация, която се радва на все по-голям интерес. Подходяща е за:
• подобряване на зряла или суха кожа;
• запълване на бръчки;
• постигане на обеми при хлътналост или неравномерен лицев контур;
• за подчертаване на контура и за обем на устните;
• при различни дефекти на лицето.

Корекциите са временни и продължават до биоразграждането на филъра. Специалната техника, която се използва за въвеждане на компонента намалява до минимум неблагоприятните странични реакции. Обезболяването преди поставяне на филъра гарантира комфорта дори при силно чувствителни пациенти.