1 процедура лазерна епилация с Alma Laser Soprano Ice

_

Усещането за гладка и нежна кожа е несравнимо! Освен този комфорт, Център за красота Ермитаж Бюти ви предлага да се възползвате и от „най-съвършената технология за отстраняване на нежеланото окосмяване, създавана до момента“!

Цени:
На горна устна 30 лв.
На подмишници 90 лв.
На 1/2 ръце 170 лв.
На 1/2 крака 280 лв.
На цели ръце 280 лв.
На цели крака 520 лв.
На пълен интим 130 лв.

Повече за епилацията:
Усещането за гладка и нежна кожа е несравнимо – чувствате се секси и комфортно, без да се притеснявате от неприятните последствия от традиционните методи на обезкосмяване – пъпки, зачервени следи от кола маска и неприятно драскащо усещане. Всяка дама търси перфектния резултат.
Тази мечта се случва с помощта на най-новия лазер от семейството на Alma Lasers – Soprano Ice Platinum. Той обединява три доказано успешни лазера, използвани за епилация – диоден, александритен и Nd:YAG, работещи едновременно, за да гарантира максимална ефективност при всички зони на тялото и структури на косъма, във всички дълбочини.
SHR лазерната епилация е съвременен метод за лазерна епилация, използван от Alma Lasers в Soprano Ice. Тя дава възможност за бърза, безболезнена и силно ефективна лазерна епилация.

Характеристики на процедурата
• Дълготрайна ефективност, доказана в клинични наблюдения;
• Без болка;
• Най-бързата и ефективна при обширни области от тялото;
• Доказана безопасност;
• Подходяща за всеки тип кожа;
• Подходяща за всяка част от тялото, дори и за чувствителни области.
Безболезненото премахване на нежеланото окосмяване се превръща в един от най-търсените методи за лазерна епилация сред пациентите. Най-съвременните технологии за лазерна епилация стават основа за създаването на лазерната система Soprano Ice. Благодарение на двата си накрайника с дължини на вълната 810nm при диодния лазер и 755nm при александритния лазер, става възможно третирането на окосмяването при хора с различен тип кожа и степен на окосмяване.
Soprano Ice е най-иновативната система за лазерна епилация с клинично доказани резултати. Проведените проучвания доказват високата ѝ ефективност, благодарение на възможността за комбиниране на диоден и александритен лазер.

SHR™ и IN MOTION™ технология
Лазерната система работи, съчетавайки както стандартен импулсен начин на подаване на лазерния лъч, така и т.нар. SHR™ технология. Тя дава възможност за постепенно загряване на космените фоликули до поглъщане на необходимата доза енергия за ефективното им унищожение чрез допълнителната IN-MOTION™ технология. При този процес на непрекъснато движение на накрайника значително се намаляват болката от процедурата и риска от изгаряне на кожата. Чрез двете технологии се постига значително по-голяма бързина на лазерната епилация при запазване на ефективността ѝ. Не е необходимо допълнително охлаждане или нанасяне на обезболяващи средства.

ICE™ технология
За да се увеличи комфортът по време на процедурите, Alma Lasers разработват и добавят към предимствата на Soprano Ice и специалната патентована технология ICE™ , чрез която по време на процедурата кожата се охлажда допълнително. Това се постига чрез вграждането на специален сапфирен кристал в накрайника на лазерната система. Така се понижава температурата на кожата по време на обработването ѝ.

SPEED™ иновация
Накрайникът за диодна лазерна епилация на Soprano Ice има голяма площ на импулсното петно – 12х10мм, което допълнително увеличава скоростта на обработване на зоната. Ускоряването на лазерната епилация се постига и благодарение на най-високата в съвременните лазерни системи скорост на излъчване на импулсите – до 20Hz.
Съчетанието на технологиите SHR™, IN-MOTION™, SPEED™ и ICE™ прави лазерната епилация със Soprano Ice най-ефктивната, бърза и безболезнена епилация, предлагана в момента. Резултатите, постигнати със Soprano Ice, са много по-добри спрямо всички лазери за епилация, използвани досега.
Alma Laser Soprano Ice е най-добрият лазер за 2015г в световен мащаб. Все още е най-висококачественият лазер. Комбинира преимуществата на 3 лазера с различни дължини на вълната, постигайки по-добри резултати от който и да е лазер с една дължина.
В чест на 10 години от всепризнатия си успех, Алма Лазери с гордост представя Alma Laser Soprano Ice с три диодни технологии, събрани в една. Изданието съчетава 3 лазерни дължини на вълните в един иновативен накрайник, едновременно насочвани в различни по дълбочина тъкани и анатомични структури на космения фоликул. Soprano ICE предлага най-безопасният и най-ефективен метод за епилация достъпен на пазара в наши дни.
Характеристики:
• 3 комбинирани дължини на вълните, обхващащи оптимален спектър на лечебно действие;
• Кратки процедури;
• Безболезнено приложение;
• Доказана безопасност;
• За всички типове кожа, дори такава с тен;
• Soprano ICE предлага синергична полза от 3-те най-ефективни дължини на вълната за епилация, всяка насочвана в различни структури в рамките на космения фоликул.